Sveiki!


Lietošanas noteikumi


PAKALPOJUMA SNIEDZĒJS

Pakalpojuma sniedzējs ir vietne "LEDspuldzes.lv" - SIA DMA Latvija, reģ.Nr.50103189241, Āraišu 34, Rīgā, LV1039.

LIETOTĀJS

1. Lai izmantotu Pakalpojumu, Lietotājam:
• Jāizpilda reģistrācijas laukus vietnē “Reģistrēties”, jākļūst par reģistrētu lietotāju. Lietotājs ir atbildīgs par šī konta uzutrēšānu un šī konta pieeju nenodošanu citiem indivīdiem.
vai
• Jāatsūta uz e-pastu: info@ledspuldzes.lv informācija par produktiem, kurus vēlas iegādāties, vārds, uzvārds, piegādes adrese un tālruņa nummurs saziņai.
2. Kļūstot par vietnes "LEDspuldzes.lv" Lietotāju, Lietotājs piekrīt savā profilā vai e-pastā norādīto datu apstrādei.
3. Pakalpojuma sniedzējs neuzņemas nekādu atbildību par Lietotāja konta apturēšanu vai izbeigšanu.
4. Lietotāja dati tiks glabāti 14dienas no brīža, kad prece tiek piegādāta. Pēc 14 dienām, kad beidzas atteikumu tiesības, personas dati tiek dzēsti.
5. Visi vietnē ievietotie Lietotāju personas dati tiek aizsargāti saskaņā ar Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem. Šo datu apstrāde tiek veikta ievērojot LR likumdošanā noteiktos vispārīgos personas datu apstrādes principus.

APMAKSA

Par pasūtījumiem interneta veikalā LEDspuldzes.lv var norēķināties:
1. saņemot rēķinu uz norādīto e-pastu un apmaksājot jebkurā bankā
2. saņemot rēķinu uz norādīto e-pastu un apmaksājot interneta bankā pēc klienta ieskatiem

Pasūtījuma apstrāde tiek uzsākta tikai tad, kad pārskaitījums ir saņemts bankā.

REKVIZĪTI.
SIA DMA Latvija, reģ.Nr.LV50103189241
Āraišu 34, Rīgā, LV1039
Konts: LV13PARX0012450220001
AS Citadele Banka, SWIFT kods: PARXLV22

PIEGĀDE

Piegāde notiek ar:

1.DPD kurjerdienestu.

Pasūtījums, pēc vienošanās par piegādes laiku, tiek piegādāts uz KLIENTA norādīto piegādes adresi. DPD nodrošina vienu piegādi. Ja KLIENTS norādītajā laikā un pēc norādītās piegādes adreses nav atrodams, tad pasūtījums tiek atgriezts DPD noliktavā un KLIENTAM ir jāsazinās ar DPD, lai tiktu organizēta atkārtota piegāde.

Gadījumā, ja nav uzreiz pieejamas visas pasūtītās preces, LEDspuldzes.lv informē KLIENTU, lai vienotos, kādā veidā nosūtīt preces – vai pa daļām, vai kopā.

Piegāde visām precēm, izņemot "noliktavas atlikumi" un ar marķējumu: , visā LATVIJĀ – BEZMAKSAS

Sadaļas "noliktavas atlikumi" saņemami mūsu birojā - Āraišu 34 (Biznesa centrā "Sound Division") - 127.kab., lūgums iepriekš uzzvanīt mob.25152480 un vienoties par laiku. Biroja darba laiks - P.O.T.C.P. 10:00-15:00.


2.Ja vēlaties pasūtījumu saņemt birojā Āraišu 34 (Biznesa centrā "Sound Division") - 127.kab., lūgums iepriekš uzzvanīt mob.25152480 un vienoties par laiku. Biroja darba laiks - P.O.T.C.P. 10:00-15:00.

GARANTIJA

Visām precēm, kas pārdodas LEDspuldzes.lv ir 2 gadu garantija, dažām ir ražotāju dotā garantija 3 gadi(tas ir uzrakstīts uz iepakojuma). Garantijas laiks stājas spēkā no preces saņemšanas brīža. Iepērkoties mūsu veikalā garantijas apmaiņa ir pavisam vienkārša:
• atsūtiet e-pastā fotogrāfiju ar bojājumu un vārdu, uzvārdu vai uzņēmuma nosaukumu un preces apmaksas datumu(ja var, tad rēķina Nr.)
• divu nedēļu laikā mēs izskatam un dodam atbildi vai dotais bojājums atbilst garantijai
• noteiktā laika posmā (atkarīgs no ražotāja) maiņas preci nosūtīsim uz Jūsu noradīto adresi

ATTEIKUMA TIESĪBAS

Patērētājs var izmantot atteikuma tiesības 14 kalendāro dienu termiņā. Atteikuma tiesību termiņu skaita no preces vai preces daļas saņemšanas dienas.
Patērētājam ir tiesības atteikuma tiesību izmantošanas laikā izmēģināt attiecīgo preci, lai pārliecinātos, vai tā atbilst patērētāja vajadzībām un vēlmēm.
Ja tomēr neatbilst, tad lūdzam sūtīt uz e-pastu: info@ledspuldzes rakstisku iesniegumu par atteikumu brīvā formā, kurā ir iekļauts pasūtījuma nummurs, atteikuma iemesls un maksājumu apliecinošs dokuments.
Patērētāja pienākums ir septiņu dienu laikā no atteikuma nosūtīšanas uz e-pastu atgriezt preci pārdevējam.
Ja patērētājs izmanto atteikuma tiesības, tad iespējami agrāk, bet ne vēlāk kā 30 kalendāra dienu laikā no dienas, kad patērētājs nosūtījis rakstisku atteikumu, vai septiņu kalendāra dienu laikā pēc izmaksas apliecinošu dokumentu saņemšanas tiks atmaksātas patērētājam visas viņa veiktās iemaksas.
Patērētājs ir atbildīgs par preces kvalitātes un drošuma saglabāšanu atteikuma tiesību realizēšanas termiņā! Prece ir jāatgriež nebojāta un oriģinālajā iepakojumā. Tāpēc ar preci apieties saudzīgi, kā arī uzmanīgi atvērt tās iepakojumu.

PERSONAS DATU UN INFORMĀCIJAS IEGŪŠANA UN IZMANTOŠANA

1. Pakalpojuma sniedzējs ir tiesīgs iegūt, izmantot un/vai apkopot informāciju, kas ir iegūta no Lietotāja vietnes “LEDspuldzes.lv” apmeklēšanas laikā. Šī informācija var saturēt tai skaitā, bet ne tikai informāciju par:
• Lietotāja datora interneta protokola ("IP") adresi;
• Lietotāja pārlūkprogrammas veidu un pārlūkprogrammas versiju;
• lapaspusēm, kuras Lietotājs apmeklējis vietnē;
• laiku un datumu, kad Lietotājs apmeklējis vietni;
• vietnē pavadīto laiku.
2. Lai iegūtu un analizētu informāciju, Pakalpojuma sniedzējs var izmantot trešo personu pakalpojumus, piemēram, Google Analytics.
3. Pakalpojuma sniedzējs ir tiesīgs uzkrāt, izmantot un/vai apkopot informāciju par sīkdatņu izmantošanu ("Sīkdatnes"). Sīkdatnes ir mazu datu faili, kas satur unikālu identifikātoru. Sīkdatnes tiek sūtītas uz Lietotāja pārlūkprogrammu no tīmekļa vietnes un tiek glabātas Lietotāja datora cietajā diskā. Lietotājs var, izmantojot sava parlūkprogrammu, noraidīt Sīkdatņu pieņemšanu. Atsakoties pieņemt sīkdatnes, Lietotājs iespējams nevarēs izmantot kādu daļu no vietnē piedāvātajiem Pakalpojumiem, par, ko ir atbildīgs pats Lietotājs.
4. Pakalpojuma sniedzējs var izpaust Lietotāja Personas datus, kas attiecas uz Pakalpojuma izmantošanu tikai šādos gadījumos:
• ja šāds pienākums izriet no tiesību aktiem vai tiesībaizsardzības iestāžu tiesību aktiem;
• pakalpojuma sniedzēja apvienošanās, pārpirkšanas vai Pakalpojuma sniedzēja aktīvu pirkšanas vai pārdošanas gadījumā.

SAITES UZ CITĀM TĪMEKĻA VIETNĒM

1. Vietne “LEDspuldzes.lv” var saturēt saites uz trešo personu tīmekļu vietnēm vai trešo personu sniegtajiem pakalpojumiem, lai atvieglotu un uzlabotu vietnes funkcionalitāti vai arī lai veiktu ar Pakalpojuma sniedzēju saistītus pakalpojumus.
2. Izmantojot trešo personu tīmekļu vietnes Lietotājam papildus jāiepazīstas ar šo vietņu lietošanas un privātuma politikas noteikumiem. Pakalpojuma sniedzējs nenes nekādu atbildību par Lietotājiem nodarītajiem zaudējumiem trešo personu tīmekļa vietnēs.


Neskaidrību jautājumā zvaniet - mob.25152480 (P,O,T,C,P 9:00-15:00) vai rakstiet uz e-pastu: info@ledspuldzes.lv

Sanda Lūse



Gaismas konsultante un LEDspuldzes.lv īpašniece nu jau 12 gadus!

Paldies un veiksmīgus pirkumus!

Portāla izstrāde: